exposición ‘josefa tolrà. Dibujo fuerza fluídica’

Exposición, sala 5: dibujos de fantasías astrales, planetas, aerolitos y seres de luz de Josefa Tolrà

| TANCAR ELS ULLS | espai 5
éssers de llum, mèdiums, fantasies astrals, planetes, aeròlits

Josefa Tolrà veia l’aura de les persones. Ella coneixia que dessota l’aparença material hi ha un món interconnectat que emergeix i es transforma des de les connexions còsmiques. Hi accedia a través dels guies espirituals i només amb propòsits dignes i amb elevada vibració. Josefa, amb el do de la imatge i el verb, arribava a la comprensió mística del sentit de la vida i aconseguí així reconfortar-se en el dolor per la pèrdua dels éssers estimats.

Els dibuixos de planetes, fades, àngels i figures evanescents són captivadors i mistèrics, basats en la grafia de cercles dinàmics que es ramifiquen i enrosquen sobre sí mateix. Una expressió visual afí a les visions del seu trànsit mediúmnic, de la connexió que Josefa establia entre el món material i l’astral. El dibuix flueix sense conceptualització prèvia, quan l’autora estava en estat de buit. Són psicografies que transmeten el missatge dels éssers de llum i que cal llegir defora la interpretació iconogràfica tradicional. Veiem figures transparents, éssers astrals, visions panetàries, mirades de mèdiums, genis, aeròlits espacials o deesses del foc. Allò que la raó nega i els seus ulls delecten.

20131227-151616.jpg

Anuncio publicitario
Etiquetado , , , ,

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: